Arriben les VII jornades de bolets, carn i tardor als restaurants d'Els Ports
Arriben les VII jornades de bolets, carn i tardor als restaurants d'Els Ports

Del 19 d’octubre al 25 de novembre, la comarca dels Ports celebra les VII Jornades Gastronòmiques dels bolets, carn i productes de la tardor organitzades per la Diputació de Castelló i Castelló Ruta de Sabor.

Així, diferents restaurants ofereixen menús especials i menús degustació amb els bolets, els fruits secs i les carns de la zona com a protagonistes.

Les localitats que s’han unit a la ruta gastronòmica dels Ports són: Cinctorres, Castellfort, Forcall, La Pobla de Benifassà, Morella, Olocau del Rei, Vilafranca i Zorita.

 

Consulta la galeria per a conèixer els menús:

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada