Zona de barbacoa i berenar, aigua potable i jocs recreatius en el renovat Parc de la Raboseta de Tírig

193

L’Ajuntament de Tírig ha posat en marxa les obres de renovació i millora del Parc de la Raboseta. Les obres es duen a terme a través d’un acord de col·laboració entre l’Ajuntament i Turisme Comunitat Valenciana, que inverteix 50.000 euros.

D’aquesta manera, el renovat Parc de la Raboseta comptarà amb una zona de barbacoa completament acabada i llista per al seu ús. De la mateixa manera, s’instal·larà una zona de berenador i una font d’aigua potable per a atorgar a l’espai d’un lloc de descans. Per a oferir una major oferta lúdica, es col·locarà una àrea de jocs recreatius per a xiquets i xiquetes. Per a facilitar la visita a qualsevol hora de dia, es procedirà a la instal·lació de lluminàries. Finalment, indicar que es millorarà la zona verda i de grava per a augmentar l’atractiu d’aquest espai natural i d’oci.
Assenyalar que està previst que les obres finalitzen en quatre setmane

L’alcalde, Juanjo Carreres, ha ressaltat que aquesta actuació busca potenciar el valor turístic, patrimonial i paisatgístic del municipi, ja que el Parc de la Raboseta oferirà a veïnes, veïns i visitants un punt únic de descans i recreo.