Zapatero visita Morella

865
1-Zapatero amb els membres de la llista del PSPV Morella
PUBLICITAT
1-Zapatero amb els membres de la llista del PSPV Morella
1-Zapatero amb els membres de la llista del PSPV Morella

-Nota de premsa-

L’ex-president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, ha visitat  Morella per realitzar un esmorçar amb militants i simpatitzants de la comarca dels Ports. Un acte que ha congregat a més de cent persones i en el què ha destacat el gran treball dels governs del PSPV-PSOE a Morella i ha vaticinat un “gran canvi” a la Generalitat Valenciana el pròxim 24 de maig, per acabar amb vint llargs anys de govern del Partit Popular.
Zapatero ha afirmat que “Ximo Puig representarà un canvi molt important. Després de molts anys en la vida pública, sempre he tret una conclusió. El primer que desitjo quan conec a un líder és que tinga un caràcter de bons principis, honestedat, que sigui bona gent. I Ximo Puig els té tots. Serà un gran president de la Comunitat Valenciana”. L’ex-president també assenyalava que “ara, l’important és que després d’aquest període difícil tinguem un pla de recuperació social, especialment centrat en els que han patit amb més impacte la crisi, com els aturats, els dependents, els que pateixen el copagament… i que el tornem a impulsar”.
José Luis Rodríguez Zapatero també ha lloat el treball de recuperació del patrimoni dels equips de govern del PSPV-PSOE Morella, destacant l’excel·lent grau de conservació de la ciutat. L’ex-president ha conegut Morella aquest cap de setmana i apuntava que sabia com era la localitat i que era una dels pobles més bonics d’Espanya, però tot i així, li ha sorprès i “és més bonic del que pensava”.

Per la seva banda, el candidat a l’alcaldia de Morella, Rhamsés Ripollés, ha agraït aquesta visita i ha assenyalat que “Zapatero ha sigut el president de la igualtat i de la llibertat i de la política de la dignitat, amb la gent gran, les dones, etcètera. I els governs del Partit Popular, tant en la diputació com a la Generalitat, han abandonat molts serveis que es van crear amb Zapatero i hem sigut els ajuntaments els que els hem garantit. És el moment de recuperar-los per estar al costat dels que més ho necessiten ”

Tot seguit, l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, el candidat del PSPV-PSOE a la presidència de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, i la resta de militants i simpatitzants del partit, han acompanyo a l’expresident perquè conegués millor Morella. Una de les parades de la comitiva ha estat la parada que ha tornat a muntar el partit al carrer Blasco de Alagón, dins de la campanya “#ProposaMorella”. A través d’aquesta, s’estan recollint aportacions dels veïns i veïnes per millorar encara més la localitat després de les eleccions