Xiva comptarà amb un caixer automàtic

646
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

Xiva comptarà amb el servei de caixer automàtic de CaixaBank en els pròxims dies. Així, avui han començat els treballs d’instal·lació d’aquest en l’edifici municipal on també està situat el bar i apartaments turístics. Les diferents tasques i empreses encarregades del funcionament d’aquest servei treballaran durant esta setmana per a instal·lar el caixer i adaptar l’espai perquè siga accessible.

Des de l’ajuntament de Morella avisaran al veïnat quan aquest estiga en funcionament.

El de Xiva és un dels 135 caixers automàtics que instal·larà la Generalitat Valenciana arreu de la comunitat per apropar els serveis bancaris en aquells municipis que no tenen oficines. Quan va eixir este programa, des de l’ajuntament de Morella es va consultar a totes les pedanies i el veïnat de Xiva va creure que era un projecte positiu tenint en compte les seues necessitats.

També és important donar servei als i les visitants, ja que l’activitat turística de Xiva és molt important per ser una de les poblacions amb més places turístiques de tota la comarca dels Ports.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, “ha destacat que és un servei molt necessari en poblacions menudes, com és el cas de Xiva, i evitar desplaçaments per a traure diners”. L’edil ha explicat que “Xiva és una joia i un poble molt dinàmic, conegut pel seu paisatge, les seues croquetes i l’important turisme rural” per la qual cosa “este serà un nou servei important per a les veïnes i veïnes i per a tota eixa activitat, per tant, es va creure necessari cedir l’espai per a poder tindre un caixer automàtic”. Finalment, Rhamsés ha comentat que “en les últimes setmanes, també hem treballat en diverses millores i inversions que s’executaran durant els pròxims mesos a Xiva”.

Altres millores a Xiva
Des de la regidoria d’Obres i la regidoria delegada de Xiva es treballa en diversos projectes que es desenvoluparan durant els següents mesos. Així, s’instal·larà una barana al primer tram del camí del Roser, així com mobiliari urbà. També s’han previst actuacions de millora de l’accés al cementeri, la restauració de la porta d’entrada i la col·locació de columbaris nous. Una altra de les actuacions importants serà la instal·lació de lavabos públics al Forn de Xiva. Finalment, s’ha previst realitzar una reunió informativa veïnal d’ací a poc temps i quan la situació sanitària siga favorable, per abordar aquestes qüestions.