Xiquets i xiquetes de l’Alt Maestrat copen els focus del cap de setmana amb les seues veus

723
PUBLICITAT

Nota de premsa d’Alt Maestrat Human Land

El cap de setmana en el territori Human Land estarà marcat per les veus de xiquets i xiquetes, que protagonitzaran un concert en el prat de l’ermitori de Sant Pau d’Albocàsser en el marc del projecte educatiu ‘L’Escola Canta’ de l’Ajuntament de Castelló. Aquesta iniciativa cultural, que se celebra el diumenge a partir de les 18h, compta amb el suport de tots els col·legis de la comarca. Així, l’alumnat d’entre segon i sisé de primària interpretarà la cantata ‘El cor de la terra’, amb l’acompanyament musical de la banda de música de l’Associació Musical Santa Cecília d’Albocàsser. La música del concert és obra de Pablo Anglés, mentre que el creador del text és Ximo Montañés.

En un dels enclavaments amb més història de l’Alt Maestrat s’ha organitzat aquest esdeveniment musical, l’entrada del qual és lliure i gratuïta. D’altra banda, a Ares del Maestrat s’ha organitzat una ruta guiada pel centre històric de la localitat. La convocatòria de la visita s’ha fixat el dissabte 21 en la Plaça Major a les 10h. Una oportunitat única per a conéixer els llocs més bonics d’Ares.

– Una setmana d’esdeveniments per al record

La setmana que es deixa arrere quedarà per al record de moltes persones, sobretot per a aquelles que van visitar les pintures rupestres de la Cova Remígia i del Cingle de la Mola Remígia en el dia de portes obertes organitzat pel Museu de la Valltorta. El dimecres 18 de maig va ser el Dia Mundial dels Museus, i en el territori Human Land es va commemorar d’aquesta manera.

Per als gerents del restaurant La Carrasca de Culla també serà una setmana que mai oblidaran. Les seues postres ‘Xe, quin xurro’ va ser premiat amb el segon lloc en el concurs a la millor tapa de la Comunitat Valenciana. Un exemple que demostra no sols la tradició gastronòmica de la comarca, si no també l’originalitat i evolució en les seues formes i gustos.

Així doncs, durant tot el cap de setmana s’ofereix informació útil i la possibilitat de visites guiades en les Oficines de Turisme d’Albocàsser, Ares, Benassal, Catí i Culla. A Culla, un dels pobles més bonics d’Espanya i, per tant, un dels més fotografiats, s’ha obert la segona edició del concurs de fotografia ‘La Bella Culla’. El termini límit per a participar és el 19 de juny, amb l’opció d’enviar tres fotografies diferents i inèdites tant del poble com del terme municipal. Els participants opten a molts premis, entre els quals es troben llibres, entrades al parc miner del Maestrat o experiències gastronòmiques.