Xiquets i grans gaudeixen de Carnestoltes a Forcall

502
Xiquets i grans gaudeixen de Carnestoltes a Forcall
Xiquets i grans gaudeixen de Carnestoltes a Forcall
PUBLICITAT

La festa de les disfresses va arribar ahir a Forcall i diferents generacions van eixir al carrer per celebrar-ho.

Els més menuts de Forcall, els xiquets i xiquetes del Servei d’Atenció a la Infància, van elaborar les seues disfresses els darrers dies. Així, les dues monitores vestides de Blancaneus van eixir ahir acompanyades de set nans en cercavila per la Plaça Major. Les monitores han sigut les encarregades d’ajudar-los a fer les disfresses, ben acolorides, i els més menuts s’ho van passar d’allò més bé desfilant pels carrers de Forcall.

Seguidament va ser el torn dels jubilats, que es van agrupar per a gaudir d’un dinar de germanor al pavelló i després es van disfressar, desfilant fins a arribar a la Residència de Majors. Els usuaris de l’Espai d’Experiències els van acompanyar, disfressats de Minions, després d’haver estar les últimes setmanes confeccionant-se la disfressa.

Els xiquets del CRA Els Ports, que engloba els aularis de Forcall, La Mata i Olocau, també van celebrar Carnestoltes a la localitat. Durant la vesprada, els nens dels diferents pobles van gaudir de la trobada festiva realitzant una cercavila amb música.

Els que també van celebrar Carnestoltes, però amb uns dies d’antelació, van ser els avis i àvies de la Residència de la Tercera Edat. El passat dijous van eixir en cercavila pels carrers del poble vestits de concursants del programa de televisió “Masterchef” i acompanyats de molta música, finalitzant el recorregut a la Plaça, on van fer un vermut i van dinar.

La festa de Carnestoltes s’ha viscut amb molta alegria per part dels diversos col·lectius que hi han participat.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA