Ximo Puig i el seu Consell visiten Albocàsser de la mà de l’alcaldessa Albalat

362
Ximo Puig signant el llibre d'honor de l'Ajuntament d'Albocàsser davant l'alcaldessa Isabel Albalat.
PUBLICITAT

El Consell de la Generalitat Valenciana està celebrant la XI edició del Seminari de Govern-Estiu 2021 a Albocàsser i Benassal, on s’allotjen per discutir, analitzar i estudiar la gestió política i social que s’han fet durant els últims mesos de governança. El Seminari ha començat hui a Sant Pau d’Albocàsser, històric emplaçament molt lligat a la història i cultura pròpia valenciana per les jornades valencianistes celebrades al 1933, on Isabel Albalat, alcaldessa d’Albocàsser, ha rebut a tot el Consell al complet amb Ximo Puig com a cap visible de la delegació. A Sant Pau s’ha fet l’acte d’inauguració, i rapidament l’agenda política s’ha traslladat al nucli d’Albocàsser.

El president Puig ha firmat al llibre d’honor de l’Ajuntament d’Albocàsser, i després han visitat el centre de salut de la localitat, on les corporacions polítiques han estat parlant i negociant sobre la futura residència de majors d’Albocàsser, la qual és un dels projectes mes importants del consistori d’Albocàsser. A més, alguns joves del poble estaven vacunant-se en eixe precís moment, i Ximo Puig ha comprovat amb els seus ulls com avança la vacunació dels i les joves valencianes. Com a punt final de la visita a Albocàsser, Puig també ha entrat a les instal·lacions de l’empresa ametlera Frutos Secos del Maestrazgo, on ha vist com es produeixen els productes de fruits secs tan afamats d’Albocàsser.

La vicepresidenta del Consell, Mònica Oltra, també ha tingut participació important amb una roda de premsa dirigida des del mateix ajuntament d’Albocàsser. Aquestes jornades posen damunt la taula la vital importància que té, per als entorns rurals, la visita de les altes classes polítiques i la presa de coneixement dels problemes diaris que viuen els veïns i les veïnes dels pobles d’interior. El Seminari de Govern-Estiu 2021 estarà, aquesta vesprada, visitant Benassal.