Ximo Puig es suma a la campanya electoral socialista de Morella

102
Ximo Puig, Rhamsés Ripollés i Ernest Blanch. Foto d'arxiu.
PUBLICITAT
  • El president de la Generalitat Valenciana torna al seu poble per fer força de cara al 28-M

El proper diumenge 30 d’abril, a les 18.30h, tindrà lloc en Morella l’acte encapçalat pel president de la Generalitat i Secretari General dels socialistes valencians, Ximo Puig junt a l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés. Serà a la Plaça Escoles Pies, on es troba l’entrada de l’edifici Colomer-Zurita, antic institut de Morella. En aquests moments està sent rehabilitat i albergarà, entre altres, la nova escola de música, biblioteca i espai per entitats.

Ximo Puig està treballant la campanya electoral municipal dels municipis valencians amb la iniciativa ‘A totes les places’. El líder socialista recorre de nord a sud tota la Comunitat i totes les comarques. El torn de Morella arriba a just un mes de les eleccions del 28 de maig.

A més, el diumenge en Morella, el cap de llista a les Corts per Castelló, Rafa Simó, participarà en un diàleg junt a Maria José Tena, alcaldessa de Castell de Cabres; Ricardo Tosca, gerent de l’Hospital de Castelló; i l’arquitecta forcallana, Carmen Carbó. L’acte serà presentat per l’actual regidora de l’ajuntament de Morella, Judit Garcia.

Rhamsés Ripollés, alcalde de Morella ha destacat que “Ximo Puig està fent un gran treball al cap davant del govern valencià. Així ho demostren tots els indicador socioeconòmics. El projecte que ell encapçala és un projecte per a la majoria i continuar millorant la vida dels valencians i valencianes. És un plaer sempre tindre el seu recolzament i serà molt especial este acte on convidem a vindre a tota la ciutadania’’.

  • Ripollés escoltarà les propostes dels morellans

Des de la candidatura socialista encapçalada de nou per Rhamsés Ripollés, Un Equip per Morella, i dins de la campanya de rebuda de propostes ‘+Tu Amb les teues propostes seguim avançant’, el diumenge pel matí es muntarà una paradeta informativa a la plaça. En la mateixa participaran els membres de la llista a les eleccions municipals.