Ximo Puig anuncia la creació de la Taula Interdepartamental de la Generalitat contra el coronavirus

494
PUBLICITAT

Nota de premsa de la Generalitat Valenciana

– El president traslladada un missatge de suport i confiança al personal sanitari, als que ha agraït la seva dedicació després de visitar l’hospital Clínic de València

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat la creació de la Taula per a la Coordinació Interdepartamental contra el Coronavirus. El responsable de el Consell ha destacat que, després d’haver celebrat diferents reunions amb diferents conselleries, “és el moment de fer” l’estructura d’aquestes trobades de coordinació a través de la creació de la Taula Interdepartamental, que es constituirà mitjançant un decret de Presidència.

En aquest organisme, a més de la vicepresidència primera, hi seran presents les conselleries més afectades i amb competències en la resposta a l’coronavirus a la Comunitat Valenciana.

Ximo Puig ha realitzat aquest anunci després de la visita que ha realitzat al costat de la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, a l’hospital Clínic de València. El president ha traslladat un missatge de suport i confiança a el personal sanitari que està plantant cara a l’coronavirus.

“Volem mostrar el nostre reconeixement i agraïment als professionals de la sanitat pública valenciana, un sistema excel·lent i de gran qualitat”, ha comentat.

“S’està fent un gran treball per part de personal sanitari, la contenció de la malaltia està evolucionant de manera favorable”, ha indicat el president, que ha apel·lat a seguir treballant “des de la contenció, el treball comú, la coordinació i la unitat d’acció a tot Espanya “.