Xerrada “Creixem amb la convivència” a Forcall

680
Creixem-amb-Convivencia
Creixem-amb-Convivencia
PUBLICITAT

Dimecres va tenir lloc la xerrada “Creixem amb la convivència” a Forcall a càrrec de la Mancomunitat Comarcal Els Ports i el CRA Els Ports.

L’equip d’intervenció social de la Mancomunitat, format per dues treballadores socials, una agent d’igualtat, una educadora social i una psicòloga, juntament amb la direcció del CRA, van reunir a totes les famílies dels xiquets i xiquetes dels aularis de Forcall, La Mata i Olocau per tal d’explicar el que estan treballant amb l’alumnat a classe. Englobades dins del programa de “Foment de la convivència”, al llarg de diferents sessions, els professionals de serveis socials han tractat temes com ara l’educació emocional, la igualtat, l’autoconeixement, l’empatia o la resolució de conflictes i en aquesta xerrada van fer partícip a les famílies de tot el que els xiquets han aprés, per tal de seguir una mateixa línia educacional en la convivència de la llar.

Transmetent a les aules i a les famílies els mateixos coneixements es pot donar una continuïtat a l’aprenentatge dels xiquets amb la finalitat d’aprendre com actuar davant de possibles conflictes que puguen aparéixer.

En finalitzar l’explicació, els assistents van fer un joc de role-playing, segons el qual proposaven quatre personatges en una mateixa situació i els voluntaris havien de resoldre-la tenint en compte les pautes prèviament donades.

Una vintena d’assistents van participar d’aquesta xerrada amb la intenció d’aprendre eines per millorar la convivència.