Xarrada sobre les ajudes al desenvolupament rural a Albocàsser

768
Xarrada sobre les ajudes al desenvolupament rural a Albocàsser
Xarrada sobre les ajudes al desenvolupament rural a Albocàsser
PUBLICITAT

Durant la vesprada d’ahir, l’Ermitori de Sant Pau d’Albocàsser va acollir una jornada per a empresaris, autònoms i particulars sobre la “Difusió d’ajudes Leader i altres ajudes” organitzada per la Conselleria d’Agricultura, Medi ambient, Canvi climàtic i Desenvolupament Rural i el Grup d’Acció Local Altmaesports Leader.

En la jornada van participar l’alcalde d’Albocàsser, Antonio Querol; el gerent d’Altmaesports, José Antonio Cruz, i tècnics de la Conselleria. En la xarrada, es van explicar les funcions del Grup d’Acció Local i com pot ser un pilar d’ajuda i suport per als empresaris i es va donar informació tant sobre la publicació de l’Ordre de Bases de les ajudes dels Fons Leader com d’altres ajudes destinades a l’àmbit rural oferides per la Conselleria.

A la jornada va assistir una trentena de persones interessada sobre les diferents línies d’ajuda tant d’Albocàsser com d’altres municipis de la zona com La Torre d’en Besora, Culla o Vilar de Canes. Així mateix, en el torn de precs i preguntes es van tractar casos particulars i es van resoldre dubtes sobre quins casos són subvencionables i quins no.