Vuit casos de coronavirus a Morella

319
Mascareta i gel
Mascareta i gel


-La ciutat presenta actualment vuit casos actius de caràcter social i es fan les proves PCR als contactes directes
-Dins del conjunt de positius hi ha una treballadora de la residència i s’ha procedit a l’estudi pertinent de salut pública en el centre

La ciutat de Morella presenta vuit casos actius de COVID-19 de caràcter social i han augmentat des de l’última actualització quan eren dos. Així, des de salut pública es realitzen les proves PCR als contactes directes. Cal explicar que dins d’aquestos brots, hi ha una treballadora de la residència, per la qual cosa, també es realitza l’estudi pertinent al centre segons els protocols sanitaris. L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “es tracta d’un augment de casos a causa de diferents reunions socials, de manera que cal extremar les precaucions i seguir les mesures de seguretat per a evitar més contagis”. A més, ha explicat que “entre els casos positius hi ha una treballadora de la residència, per la qual cosa ja es realitza l’estudi pertinent dins d’aquest centre”. L’edil ha recordat que “amb aquest augment de positius es veu el risc que tenim amb les reunions socials, quan ens relaxem i abaixem la guàrdia”. Rhamsés ha insistit que “cal extremar la prevenció i seguir amb les mesures de seguretat d’ús de la mascareta, higiene, distancia social, aforament i limitació de les reunions socials per a garantir la salut de totes i tots, especialment en les pròximes setmanes”.

Cal recordar que l’Ajuntament de Morella presta els serveis per a cobrir les necessitats de la gent aïllada. Així, els Serveis Socials estan disponibles al telèfon 964 16 00 34 ext. 5. “Des de l’ajuntament prestem el servei per a cobrir les necessitats de la gent aïllada. Les necessitats més bàsiques a domicili com tirar el fem o portar els aliments a casa, entre altres”.