Viu un intens Nadal a Vilafranca

352
Viu un intens Nadal a Vilafranca
Viu un intens Nadal a Vilafranca
PUBLICITAT

Les festes nadalenques arriben a Vilafranca carregades d’activitats. Així, el dia 22 se celebra el tradicional Festival de Nadal dels xiquetes i xiquetes del CEIP Blasco de Alagón. El divendres 23, en el Parador es duran a terme dos màster class de Cicle Indoor, a les 17.00 hores i a les 19.00 hores. Tots els interessats a participar en aquesta activitat poden inscriure’s fins al dia 20.

Per al dia de la Nit de Nadal, la comissió de festes ha organitzat una gran festa de nadal en el Parador de Festes. A més, a les 19.00 hores donarà començament la Missa del Gall en l’Església Parroquial Santa María Magdalena. Així mateix, el dia de Nadal, 25 de desembre, a les 11.00 hores l’Església Parroquial acollirà la Missa del Naixement de Jesús i, a la vesprada, hi haurà sessió de cinema en el Videoclub amb la projecció de “Canta” a les 16.00 hores i la de “Lion” a les 18.00 hores.

També hi haurà cinema el dia 26, amb la projecció en el Videoclub del documental sobre música, cant i ball tradicionals aragonesos, dirigit per Carlos Saura, “Jota de Saura”. La pel·lícula començarà a les 19.00 hores.

Finalment, l’any ho tancarà una gran festa en el Parador, organitzada per la comissió de festes del municipi, la nit del 31 de desembre.

Activitats infantils
Els més xicotets podran gaudir del 26 de desembre al 4 de gener de Nadalandia. L’activitat, que es realitzarà en el Espai Jove de la Casa de la Cultura en horari de matí de 8.45 hores a 13.15 hores, té un cost de 8 euros per dia i xiquet o de 50 euros si es compra el pack setmanal. A més, hi ha descomptes per a famílies nombroses.