Viu la Setmana Santa a Vilafranca

113
Viu la Setmana Santa a Vilafranca

Vilafranca espera la Setmana Santa amb un gran número d’activitats programades. Així les coses, aquest mateix diumenge dia 14 es celebrarà el Diumenge de Rams amb la benedicció en la plaça d’En Blasc, la processó i la missa. Les activitats començaran a les 10.30h.

Les festivitats continuaran dimecres 17 amb la processó del Calvari que eixirà de l’Església Parroquial Santa Mª Magdalena a les 22h. Al dia següent, Dijous Sant, tindrà lloc la Missa del Sopar del Senyor a les 19h y l’Hora Santa a les 22h.

Divendres Sant les activitats començaran a les 10h amb les Confessions. A les 11h serà el Via Crucis i ja per la vesprada a les 17h serà la Litúrgia de la Mort del Senyor a la que seguirà a les 22h la Processó del Sant Enterrament. Dissabte 20 a les 22h tindrà lloc la Solemne “Vetlla Pasqual”. Finalment, les activitats per Setmana Santa a Vilafranca acabaran el Diumenge de Pasqua de Resurrecció amb la Missa i Processó de l’Encontre des de les 10.30h.

Cal assenyalar que totes les activitats es duran a terme en l’Església Parroquial Santa Mª Magdalena. Per a més informació sobre els festejos consultar la web https://www.setmanasantavilafranca.com.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA