Viu la Setmana Santa a Forcall

229
Viu la Setmana Santa a Forcall
PUBLICITAT

Forcall ha preparat una completa agenda d’activitats amb motiu de les celebracions de Setmana Santa. D’aquesta forma, el divendres 19, Divendres Sant, a les 18h es realitzarà la visita presentació “El Forcall, conquesta de les aldees” a la qual seguirà el visionat del making off del projecte “Els Ports, Camí de Conquesta”.

El dissabte 20 a les 18.30h hi haurà tardeo amb música a càrrec de la Penya Taurina Els Cornupetes. El diumenge a les 12h a l’església del convent s’inaugurarà l’exposició “Primavera del 38”, a les 18h el saló d’actes de l’Ajuntament acollirà la reunió anual de la Confraria de la Santantonà de la Vila de Forcall i des de les 00.30h en el pavelló actuarà l’Orquestra Modena + DML.

Des del dimarts 23 fins al divendres 26 hi haurà Escoleta de Pasqua al matí en el pavelló.

Així mateix, el dijous 25 a les 10h es durà a terme el taller “Escala de violència de gènere”, a les 15.30h el taller “Millora de l’autoestima de la dóna” i a les 19h arribarà el teatre de titelles amb Portsxinel·la i “En boca de lobo”.

El dissabte 27 a les 9h se celebrarà la III BTTrail Socarrats. A les 10h visita a les pintures rupestres del Mas de Barberà. A les 18h rogativa de Sant Marc amb missa, berenar i benedicció de rotllos. La jornada acabarà a les 19h amb una nova actuació de titelles en “El conte de l’avar”.

El diumenge 28 continuarà la BTT Socarrats i a la vesprada tornarà Portsxinel·l’amb “Irene y la albahaca”.

Les festivitats de Setmana Santa acabaran el dilluns 29 d’abril amb la festa de Sant Vicent.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA