Viu la cultura, l’esport i el patrimoni amb l’estiu de Benassal

566
PUBLICITAT

L’estiu ha arribat amb força a Benassal. I és que, sempre seguint totes les mesures de seguretat corresponents enfront de la Covid19, des de l’Ajuntament s’ha organitzat un gran nombre d’activitats per a tots els gustos i edats. A més, s’han ampliat els horaris d’informació de les oficines de turisme locals i s’ha donat a conéixer la freqüència de l’autobús que connecta el nucli urbà amb la Font d’En Segures i, per tant, el balneari.

Així, les oficines de turisme del nucli històric i de la Font d’En Segures obrin les seues portes de dimarts a diumenge en horari de matí. L’oficina de Benassal poble també roman oberta les vesprades dels divendres i dissabtes. Així mateix, el centre de visitants del Rivet obri a les vesprades els divendres i dissabtes; així com els diumenges al matí. Per a més informació i consultar horaris concrets telefonar al 696 458 688 o al 964 442 004.

De la mateixa manera, aquelles persones que visiten Benassal i no volen perdre l’oportunitat de gaudir de la Font d’En Segures i el balneari, compten amb servei d’autobús de dimarts a divendres.

– Cultura, esport i diversió per a tots

Durant tot el mes de juliol i agost s’han organitzat activitats per a tota la família i molt diverses. Tal és així que, per exemple, els amants del futbol podran fotografiar-se amb la Copa de la UEFA Europa League del Villareal CF; els xiquets i xiquetes tindran aventures amb activitats com el ‘rocoárbol’ o la tirolina, diversió amb un parc infantil de matalassets inflables, o teatre i màgia amb els titelles de Portsxinel·l’o ‘Shhh…El col·leccionista de sons’. Tampoc falten les activitats en les quals no importa l’edat sinó les ganes de passar-ho en gran com a rutes guiades a l’Escola del Cant, el patrimoni de la pedra seca, el nucli històric del municipi o la Font d’En Segures; visites guiades a l’Aula Museu Carles Salvador, recorreguts guiats per la planta embotelladora d’Aigua de Benassal o el Centre d’Interpretació i Microreserva del Rivet; dies de taitxí i ioga; i presentacions literàries acompanyades de concerts en acústic. Tota la informació sobre dates i inscripcions es pot consultar cridant a les oficines de turisme. Més informació al perfil oficial de l’Ajuntament de Benassal de Facebook i Instagram