Viu el turisme d’experiències i sensacions i Culla

694
Viu el turisme d'experiències i sensacions i Culla
Viu el turisme d'experiències i sensacions i Culla
PUBLICITAT

L’Ajuntament de Culla, dins de les accions realitzades al Pla de Competitivitat Turística, Alt Maestrat Human Land, promogut per l’Associació Intermunicipal Catí, Culla, Benassal i Ares del Maestrat, amb el suport de la Agència Valenciana de Turisme i el Patronat Provincial de Turisme ha impulsat el nou centre de Agroturisme La Lloma.

Aquest espai es troba a 1km de Culla a l’altiplà de la Lloma de Sant Cristòfol i està format per un espai obert destinat, entre d’altres, a activitats hípiques; i un espai tancat on s’alberga el complex astronòmic de Culla i l’Observatori Astronòmic-Turístic.

Cal assenyalar que l’agroturisme és una forma diferent de fer turisme en la que les sensacions i les emocions són les protagonistes. Se busca incloure al turista dins de l’entorn, amb la seua història i tradicions, per a crear una atmosfera íntima i personal per al visitant.

Així mateix, l’astroturisme està destinat tant a professionals de l’astronomia com a aficionats. Els relleus del paisatge de Culla i de l’Alt Maestrat, l’altitud a la qual es troba l’observatori i la poca contaminació de la zona ofereixen a l’observador belles vistes d’astres, estels, planetes i curiositats vàries del firmament tant pel dia com a la nit.