Viu el Nadal a Benassal

190
Viu el Nadal a Benassal
Viu el Nadal a Benassal

Amb motiu de les festes nadalenques Benassal ha organitzat una gran diversitat d’activitats per a grans i xicotets. Així, esta vesprada en l’Oficina de Turisme de 15.30 hores a 19.00 hores es durà a terme un taller de Globoflexia organitzat per la Diputació de Castellói a les 18.30 hores en el Pavelló Municipal, veïns i visitants podran gaudir amb el Concert de la Banda de Música Font d’En Segures. Demà el matí de la Nit de Nadal, a les 12.00 hores en el Saló Cajamar tindrà lloc l’actuació de la Rondalla i el Cor de Benassal.

Per al dissabte 30 de desembre l’Associació de Joves del municipi ha organitzat la projecció de la pel·lícula d’animació “Tadeo Jones 2: El secreto del Rey Midas” a les 17.00 hores en la Sala Multiusos del CEIP Alcalde Fabregat. En finalitzar, se celebrarà una xocolatada i el sorteig del DVD de la pel·lícula entre els assistents. Cal assenyalar que durant tot el matí estarà obert el Mercadet Benèfic organitzat pels xiquets i xiquetes de catequesis en els Porxos de l’Ajuntament.

L’endemà, coincidint amb la Nit de Cap d’Any, veïns i visitants podran participar en la XI Volta Popular Sant Silvestre a partir de les 17.00 hores en la Plaça de l’Ajuntament i gaudir amb la macro discomòbil “The Luxe XXL” en el Pavelló Municipal. Aquest últim esdeveniment, que també ha sigut organitzat per l’Associació de Joves començarà a les 00.30 hores. L’entrada té un preu de 10 euros i podrà adquirir-se de forma anticipada eixe mateix dia, de 17.00 hores a 18.00 hores en el Pavelló. A més, cal assenyalar que els 200 primers a arribar tindran cotilló de regal.

Finalment, el dia 5 els Reis Mags d’Orient visitaran el municipi a partir de les 19.00 hores, moment en el qual donarà començament la Cavalcada que recorrerà els carrers de la localitat. A més, la Nit de Reyes hi haurà una gran festa temàtica amb regals i múltiples sorpreses. L’activitat, que començarà a les 00.30 hores, estarà amenitzada per la discomòbil The Box.

Exposicions nadalenques
Del 22 de desembre al 8 de gener en l’Oficina de Turisme de la Mola estaran exposats els betlems participants en el primer Concurs de Betlems artesanals per a xiquets i adults organitzat per l’Ajuntament de Benassal.

Així mateix, fins al 14 de gener es pot gaudir de l’exposició de la Llum de la Memòria en La Mola, el Forn de Dalt i la Torre de la Presó.