Viu el cap de setmana a Alt Maestrat Human Land

53
Viu el cap de setmana a Alt Maestrat Human Land
Viu el cap de setmana a Alt Maestrat Human Land

Alt Maestrat Human Land s’omple d’activitat aquest cap de setmana. Catí, Culla, Ares i Benassal organitzen durant els mesos d’estiu desenes d’activitats per a tots. Així, la localitat de Culla acull aquest cap de setmana la XII concentració de cavalls en la qual veïns i visitants podran gaudir de multitud d’activitats.


D’aquesta forma, el dissabte les activitats principals són la tradicional eixida a cavall per la partida de el “Pla del Sabater” i “Les Roques del Llaó”, la filmació del curt “Cuzco” en el casc antic dirigit per Víctor Sánchez i la inauguració de l’exposició “Les meravelles de l’Univers” en la galeria Coll Blanc Espai d’Art.

El diumenge, una demostració de lluita medieval a cavall duta a terme per “Milita Christi del Maestrazgo” centrarà la jornada. Tradició, cultura i art es donen la mà en el cap de setmana de Culla perquè veïns i visitants puguen gaudir al cent per cent.

D’altra banda, cal recordar que el cap de setmana del 14 i 15 de juliol se celebra A Catí Peraires, una fira medieval que evoca a temps passats. Durant dos dies es succeiran les recreacions històriques, els jocs infantils, les exhibicions d’aus rapinyaires i diferents cercaviles i espectacles musicals i de circ.