Vistabella, Xodos i Benafigos es beneficiaran d’un nou protocol per a millorar l’abastament d’aigua potable

98
PUBLICITAT

Els municipis de Vistabella, Xodos i Benafigos es troben entre els principals beneficiaris d’un nou protocol de cooperació signat entre la Diputació Provincial de Castelló i el Consell. Aquest acord té com a objectiu agilitzar els tràmits necessaris per a garantir l’abastament d’aigua potable de qualitat a tota la província.

En el marc d’aquest protocol, es duran a terme diverses obres d’infraestructura hidràulica en els tres municipis esmentats. Entre les actuacions previstes es troben la realització de sondejos estratègics d’aigües subterrànies, la construcció de xarxes col·lectives supramunicipals de transport d’aigua i l’execució d’altres obres complementàries relacionades amb l’abastament.

“Aquest protocol és una gran notícia per als veïns de Vistabella, Xodos i Benafigos, ja que permetrà millorar significativament la qualitat i la disponibilitat de l’aigua potable en els seus municipis”, ha afirmat el diputat del Cicle Integral de l’Aigua, Iván Sánchez. “Les obres que es van a dur a terme permetran garantir el subministrament fins i tot en períodes de sequera”.