Vistabella viurà aquest diumenge la XV Cursa per Muntanya

637
PUBLICITAT

Aquest cap de setmana l’esport i, en concret les carreres per muntanya, serà el protagonista a Vistabella del Maestrat. I és que, dissabte i diumenge se succeiran diferents proves dins de la XV Cursa per Muntanya de Vistabella.

Així, el dissabte a la vesprada arribarà la Runática Kids per a donar l’oportunitat als més xicotets de participar en l’esdeveniment i fomentar l’esport i la muntanya entre els xiquets i xiquetes. La prova compta amb una participació màxima de 100 dorsals, dels quals una vintena es reserven per a inscripcions in situ el mateix dissabte.

El dia gran de la Cursa serà el diumenge. A les 8h els 450 corredors i corredores emprendran camí i passaran per paisatges naturals únics dins del Parc Natural de Penyagolosa. Les inscripcions a la prova ja indiquen que la quinzena edició de la Cursa serà tot un èxit. En unA setmana, es van completar els 450 dorsals disponibles. D’aquests, el 79% són masculins i el 21% femenins.

La XV Cursa per Muntanya de Vistabella compta amb una categoria absoluta 28 quilòmetres i 1500 metres de desnivell positiu i una altra, destinada per a categories Cadet, Juvenil i Júnior (entre 15 i 20 anys) de 10 quilòmetres i 700 metres de desnivell positiu.

Amb tot, el cap de setmana s’espera ple d’emoció i amants de l’esport recorrent el terme de Vistabella.