Vistabella viu una Setmana Santa multitudinària amb actes festius i tradició religiosa

294
PUBLICITAT

A Vistabella del Maestrat, la Setmana Santa ha estat marcada per l’alta participació en tots els actes organitzats amb especial atenció a la jornada taurina del dissabte i les diferents actuacions musicals en directe. Així doncs, la Comissió de Festes i diferents associacions de la localitat van organitzar un programa que va aconseguir barrejar la tradició religiosa amb més actes festius i culturals.

El Club de Muntanya de Vistabella va organitzar el divendres un ‘tardeo’ amb el grup Los Simples al Casal Jove, preludi de l’agenda del dissabte quan a les 12h es va dur a terme una exhibició de vaques i el sorteig de la ‘cagà’ del manso. Per la vesprada es va repetir l’exhibició d’animals mentre que per la nit es van embolar tres bous. La Penya Taurina de Vistabella del Maestrat va patrocinar aquests actes. El Casal Jove va acollir el final de la nit amb música de la Kinky Band i una disco-mòbil. Pel que fa al diumenge, de nou el Casal Jove va ser el lloc triat per celebrar unes paelles de germanor entre les colles d’amics del municipi, amb música i ‘tardeo’ inclòs.

Pel que fa a la veneració religiosa, el Dijous Sant va quedar inaugurada la programació amb la missa del Sant Sopar. La mort i resurrecció de Jesús es va rememorar fins al Diumenge Sant amb diferents misses i processons tant a l’església parroquial com al Calvari.