Vistabella tanca amb èxit les festes d’agost

715
PUBLICITAT

“Han sigut dies intensos, plens d’activitats i de moments per a retrobar-se amb familiars i amics” afirma l’alcalde de Vistabella, Jordi Alcon. I és que, del 20 al 29 d’agost, el municipi ha celebrat les seues festes d’estiu amb gran varietat d’actes i una resposta molt positiva per part de veïns, veïnes i visitants.

Actes taurins, musicals, culturals i religiosos han anat de la mà per a fer possible els festejos. “Enguany, a més, hem pogut ampliar els dies de festes gràcies a la col·laboració d’associacions i veïnat i, com no, de la Comissió de Festes” ressalta Alcon. Així, dins dels festejos han destacat els dies dedicats a la Penya Taurina, a l’Associació de Jubilats i Jubilades i als patrons: Sant Bertomeu i Sant Joan de Penyagolosa.

Amb tot, deu dies de festa plens de moments i vivències per al record en Vistabella i que ja han donat pas als preparatius dels festejos 2023. “S’ha oferit una Comissió de Festes per a organitzar totes les festes de l’any que ve. Des de l’Ajuntament els desitgem molt ànim, sort i encerts en tot el planejat i els assegurem el nostre suport” finalitza l’alcalde.