Vistabella s’adhereix al manifest de la FEMP en la condemna del masclisme

79
Vista general de Vistabella del Maestrat.
PUBLICITAT

L’Ajuntament de Vistabella del Maestrat continua lluitant i condemnant la violència masclista en totes les seues formes. En el marc del 25N, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones, el consistori s’ha adherit al pla d’activitats i al manifest reivindicatiu impulsat a través de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP). Aquesta adhesió va ser aprovada en plenari ordinari pels regidors i regidores que conformen el consistori de Vistabella del Maestrat.

Vistabella del Maestrat es suma als esforços per fer d’aquesta societat una més justa, segura i igualitària. Al mateix temps, es solidaritza amb totes aquelles víctimes que han patit aquesta xacra social que, des de 2003, ha provocat l’assassinat de més de 1200 dones innocents.

“Ens unim a les federacions perquè creiem necessari continuar treballant en un canvi de consciència efectiu que erradique per a sempre el masclisme i la violència. No és només en el marc del 25N quan ens manifestem i condemnem la violència de gènere: treballem al llarg de tot l’any per donar visibilitat i ferramentes que garantisquen la seua eliminació total. Hem de treballar totes les administracions juntes amb una mateixa direcció: des de consistoris com el de Vistabella ho hem fet, ho estem fent i seguirem en el mateix camí de lluita i solidaritat”, ha explicat l’alcalde de la localitat, Jordi Alcon.