Vistabella s’adhereix a l’estratègia de promoció de la salut del Sistema Nacional de Salut

118
Taller benestar emocional a Vistabella del Maestrat
PUBLICITAT

L’Ajuntament de Vistabella del Maestrat va aprovar per ple municipal la seua adhesió a l’Estratègia Nacional per a la Promoció de la Salut i Prevenció del Sistema Nacional de Salut. Amb això l’entitat augmenta el seu compromís amb la salut i el benestar de la població.

El municipi ja es va unir a la xarxa Espanyola de Ciutats Saludables l’any passat. Gràcies a aquesta adhesió s’han pogut gaudir d’ajudes per a realitzar activitats de tonificació, manteniment i benestar emocional.

La implementació de l’Estratègia de promoció de la salut, és una iniciativa del Ministeri de Sanitat la finalitat de la qual és promocionar la salut, la realització d’activitat física, mantindre una alimentació adequada i previndre malalties entre altres, amb l’objectiu de guanyar anys de vida per a la població i desenvolupar estils de vida més saludables. Amb aquesta adhesió, Vistabella té l’opció d’optar a noves ajudes per a continuar creixent en aquest àmbit tan important.

Com a principals objectius estan la prevenció de malalties, l’educació en salut, promoció d’estils de vida saludables, millora de l’entorn, participació ciutadana i salut mental i benestar emocional.