Vistabella promociona la gastronomia i l’artesania local en la Fira de Tots Sants

111
Programa Fira de Tots Sants de Vistabella del Maestrat
PUBLICITAT

El proper cap de setmana del 28 i 29 d’octubre a Vistabella es celebra la Fira de Tots Sants amb un clar protagonisme per als productes gastronòmics i artesanals de la localitat. En el marc de la festivitat de l’1 de novembre, al municipi tindrà lloc tota una programació cultural i d’oci en la que destaca l’obertura de la XIV edició de la Fira agroalimentària i artesana el diumenge 29 a les 10h. La programació confeccionada començarà el dissabte a partir de les 9h amb una eixida micològica, just en època de recol·lecció del rovelló. Les inscripcions s’han de formalitzar contactant amb l’Oficina de Turisme.

“Aquest cap de setmana serveix per a difondre els magnífics articles que es poden consumir i comprar al nostre poble, però també per enaltir la qualitat dels nostres productors. El comerç d’interior és fonamental per a l’economia de Vistabella del Maestrat i del món rural. Tot l’esforç que fem està encaminat a recolzar la seua expansió i millorar la venda de productes i la marca Vistabella per arreu del món”, explica Jordi Alcon, alcalde del municipi.

El torn de xiquets i xiquetes arriba amb un taller de cuina amb temàtica de Halloween a la Plaça del Dau a partir de les 12h. La inscripció s’ha de registrar abans del 25 d’octubre en aquest enllaç: docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc5gc3FaRvk0wNWRgmmKiJ9cmCoRrul29cNb_m4u6NEiDY5Dg/viewform. Ja per la vesprada, el Casal Jove acollirà tots els actes. En primer lloc, la Cooperativa d’Atzeneta del Maestrat patrocinarà un tast i degustació de productes de proximitat. A continuació s’amenitzarà amb música fins a l’hora de sopar, i així donar pas a la discomòbil nocturna per Halloween organitzada pels Joves Vistabella.

Pel que fa al diumenge, visitants i veïnat podran gaudir de la pujada al campanar de l’església parroquial fins a les 11.30h. En el marc de la Fira agroalimentària i artesana hi haurà una exhibició de plats típics de Vistabella del Maestrat. A més, la Rondalla de Vistabella amenitzarà una visita pel recorregut de la Fira durant el matí. Els més menuts podran aprendre en un taller de manualitats en la mateixa Fira fins a l’hora de claudicar-la.