Vistabella potenciarà l’atenció turística amb una borsa d’informadors

114
Vista general de Vistabella del Maestrat.
PUBLICITAT

L’Ajuntament de Vistabella ha convocat una borsa de treball per a informadors turístics. “En aquests moments el turisme és un dels principals motors econòmics de la població i és per això que volem potenciar l’atenció als visitants”, ha indicat l’alcalde, Jordi Alcón.

Vistabella disposarà ben prompte d’una nova Tourist Info, situada a l’antiga torre de la muralla. L’Ajuntament ha finalitzat les obres de l’espai i està a l’espera de l’equipament que ha de fer l’Agència Valenciana de Turisme. En aquests moments, la informació turística s’ofereix a les oficines municipals.

Fa un any l’Ajuntament va contractar un tècnic turístic per impulsar i dinamitzar l’oferta existent a la localitat. A més de la informació als visitants s’ha encarregat de dissenyar una planificació, activar els recursos existents i oferir visites guiades periòdiques.

Amb la plaça d’informador es pretén reforçar el servei durant els caps de setmana i períodes que registren més afluència de visitants.

Els interessats a presentar-se a la borsa de treball disposen de 10 dies des de dimecres dia 26 de juliol per presentar les sol·licituds. Les bases es poden consultar a la seu electrònica de l’Ajuntament de Vistabella. Dimarts dia 25 de juliol s’ha publicat al Butlletí Oficial de la Província l’extracte de la borsa d’ocupació.