Vistabella ofereix la gestió del quiosc de la piscina per a l’estiu

75
Piscina municipal de Vistabella. Foto d'arxiu.
PUBLICITAT

L’Ajuntament de Vistabella del Maestrat ofereix públicament la gestió i explotació del quiosc-bar de la piscina municipal durant la temporada d’estiu de 2024. El procediment serà a partir d’una subhasta, amb preu d’eixida de 300 euros amb millora a l’alça. La data final per a presentar les ofertes és l’11 de juny a les 14h. La presentació ha de ser manual a través de les oficines municipals o correu ordinari certificat, en sobre tancat. Aquest requisit és essencial, ja que si no es presenta l’oferta per aquest mitjà no es podrà tindre en compte l’oferta en qüestió.

L’horari d’inici del quiosc-bar serà des de les 08h fins a les 23h com a màxim, devent romandre obert al públic almenys durant l’horari d’obertura als banyistes. La piscina municipal és un servei bàsic en l’oferta d’oci i turística del municipi durant els mesos d’estiu. L’obertura de la piscina es suma a l’ample ventall d’opcions esportives que es poden practicar al poble, envoltat de paratges del Parc Natural de Penyagolosa i les múltiples possibilitats que ofereix.

A més, les últimes inversions municipals en esports d’aventura com la instal·lació de rocòdrom, la creació d’una via ferrata a escassos minuts del poble o l’homologació de zones d’escalada en roca consoliden a Vistabella del Maestrat com un destí turístic i esportiu de primer nivell.