Vistabella millora la Plaça del Dau per a dotar-la de més espai

87
PUBLICITAT

La Plaça del Dau de Vistabella del Maestrat lluirà reformada una vegada finalitzen les obres que actualment s’estan duent a terme. El projecte busca reduir i eliminar algunes voreres i reubicar el mobiliari urbà per a deixar més espai aprofitable per als usos de la plaça. A més, el projecte comprén la millora en matèria d’accessibilitat, amb la instal·lació de rampes que facilitaran l’accés a persones amb mobilitat reduïda.

Els treballs estan impulsats a proposta de la Comissió de Festes de Vistabella, amb la col·laboració del consistori. La modificació de la Plaça del Dau permetrà millorar el desenvolupament dels mercats i dels esdeveniments culturals i festius en el mateix espai, amb una necessària ampliació de la zona que guanyarà metres per a la instal·lació de les infraestructures necessàries per a les festes.

Les obres, amb les quals també s’embellirà tot l’entorn del Dau, s’estan efectuant i finalitzaran durant les pròximes setmanes. El pròxim esdeveniment que es durà a terme a la Plaça del Dau serà la Pasqua Taurina durant el cap de setmana del 29, 30 i 31 de març.