Vistabella llança una campanya per atraure nous pobladors

121
PUBLICITAT
  • S’han editat uns llibres informatius que tracten les avantatges de residir en el municipi

La nova campanya creada per l’Ajuntament de Vistabella vol cridar l’atenció de nous pobladors que permeta augmentar la població del municipi. L’any 2022 el va finalitzar Vistabella del Maestrat amb 334 persones, una xifra que es vol consolidar i incrementar durant els anys vinents. “Hem editat uns llibres informatius per a totes les persones de fora que ens visiten. En ells apareix la informació necessària que has de saber sobre el municipi, com els recursos culturals i patrimonials més importants. Però també informem de les associacions de les quals poder formar part, productes locals interessants o la ubicació de diferents serveis. Volem que siga una eina fàcil i accessible que els ajude a decidir-se per Vistabella”, ha explicat l’alcalde de la localitat, Jordi Alcon.

La idea que veu ara la llum s’ha realitzat en diferents idiomes com valencià, castellà o anglés. També inclou curiositats sobre Vistabella del Maestrat i informació de pobles veïns i de la comarca, com la proximitat amb el Parc Natural de Penyagolosa o que es tracta del poble a més altitud de la comunitat. “Aquests fullets estan enfocats a què ens coneguen ràpidament amb una lectura i que vegen com pot ser la vida a Vistabella”, ha dit Alcon, qui ha afegit que “l’Ajuntament som la primera línia entre el veïnat i l’Administració general. Per això ajudem amb un servei molt proper a tots els veïns i veïnes que ens necessiten. Les persones que no viuen ací han de saber-ho, per què és un escenari que és molt difícil que passe en localitats més grans”.

La proposta també comunica les opcions d’oci que hi ha al llarg de l’any, les oportunitats d’ocupació què hi ha o la varietat d’ajuda que el consistori dóna, com en el padró o amb la recollida de fem porta a porta. Vistabella disposa de serveis socials de qualitat, com el CRA Penyagolosa o el Centre de Salut totalment renovat que ja funciona a ple rendiment. Una realitat que augmenta la qualitat de vida en un espai idíl·lic d’alta muntanya amb, a més, una agenda cultural cada vegada més dinamitzada.