Vistabella inverteix 195.000 euros en la millora de l’accessibilitat d’espais públics i vials urbans

691
PUBLICITAT

L’Ajuntament de Vistabella, a través del Pla Provincial d’Obres i Serveis (Inversions) Castelló Avança 2022-2023, durà a terme la millora de l’accessibilitat en alguns espais públics i vials urbans, concretament, en el cementeri municipal i els carrers Terol i Font de Baix, i els vials de l’entorn d’Eres de Troia. L’actuació tindrà un cost total de 195.000 euros i un termini d’execució de tres mesos des del començament de les obres.

En el cementeri municipal es procedirà a la millora de la rampa d’accés, eixamplant-la i dotant-la de barana adequada a l’ús de persones amb diversitat funcional. Així mateix, s’actuarà en l’escala d’accés. També es projecten actuacions en els passos per als vianants interiors del cementeri, ampliant-los i dotant-los de nou paviment d’enllosat de pedra calcària.

En quant a l’accessibilitat dels carrers Terol, Font de Baix i en els vials de l’entorn d’Eres de Troia es renovarà la pavimentació, amb paviments de formigó i franges d’enllosat de pedra natural seguint l’estètica de la localitat. De la mateixa manera, en llocs amb pronunciat desnivell es col·locaran baranes. Als carrers Terol i Font de Baix també s’escometran actuacions puntals en la xarxa de clavegueram públic.

Amb tot, es busca facilitar l’accessibilitat a peu i en vehicle de veïns, veïnes i visitants.