Vistabella inicia demà les Jornades d’Igualtat

614
Cartell oficial de l'esdeveniment.
PUBLICITAT

L’Ajuntament de Vistabella, en col·laboració amb el Pacte d’Estat Contra la Violència de Gènere, ha organitzat les Jornades d’Igualtat ‘Dones, memòria i creació’. Del 4 al 6 de març, es realitzaran diferents activitats per a fer reflexionar sobre el paper de les dones ahir i hui, així com compartir un espai de trobada amb tallers, activitats familiars i exposicions per a crear juntes i junts.

De divendres a diumenge es podrà gaudir a la Biblioteca de l’exposició fotogràfica ‘Dones de carrasca, dones d’ahir i hui’, formada per 34 fotografies de diferents èpoques. L’horari de visita de l’exposició és el divendres de 10h a 14h i de 16h a 18h, el dissabte de 13h a 14.30h i de 18h a 20h i el diumenge de 13h a 14.30h. A més, l’enllaç a l’exposició virtual es pot trobar en la pàgina de Facebook ‘Biblioteca de Vistabella’. Assenyalar que en l’exposició col·laboren el Centre d’Estudis de Penyagolosa i PEU UJI.

A les 18h del divendres, i durant dues hores, Mònica Nebot i Edurne García oferiran un Taller de TRE® en el qual aprendre a alliberar tensió i estrés.

El grosso d’activitats arribarà el dissabte. D’11h a 12.30h es realitzarà ‘Plou i fa sol’, un taller de literatura, feminisme i altres tempestes dirigit per Scherezade Bardají; a les 15h es podrà gaudir d’una excursió pel Fontanal i la Randera i a les 17h Bardají tornarà a delectar al públic, en aquesta ocasió amb l’espectacle familiar de narració i objecte ‘Nangilima’.

Les activitats programades en Vistabella amb motiu del 8M, Dia Internacional de la Dona, i englobades en les Jornades d’Igualtat, finalitzaran el diumenge amb un taller d’històries i experiències. Ana Pérez s’encarregarà, des de les 11h, de guiar ‘Nosaltres contem’.