Vistabella i Generalitat es reuneixen per analitzar els projectes de serveis socials al municipi

421
PUBLICITAT

Jordi Alcon, alcalde de Vistabella del Maestrat, s’ha reunit a València amb la Vicepresidenta del Consell i Consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana, Aitana Mas; amb Secretari autonòmic de Planificació i Organització del Sistema, Francesc Xavier Uceda; amb el Director general d’Infraestructures de Serveis Socials, Enric Juan; i amb el Director Territorial de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de Castelló, Luís Gómez, per analitzar i debatre sobre els serveis socials presents a Vistabella i els projectes futurs que s’estan plantejant.

La reunió va tractar el Punt d’Atenció a Majors al municipi, dependent del Centre de Dia d’Atzeneta, que està previst construir a un terreny de Vistabella del Maestrat a finals del primer trimestre de l’any vinent. A més, també es va detallar l’evolució del projecte de construcció d’una residència de gent gran per a la Mancomunitat de Penyagolosa, la qual està prevista que estiga ubicada a Vistabella. Ara per ara s’estan avaluant i estudiant uns terrenys al municipi per comprovar la viabilitat de les possibles obres. Si aquest estudi és favorable, el procés continuarà amb la redacció del projecte i la planificació per construir-ho durant els pròxims anys.

“Vistabella i la Mancomunitat de Penyagolosa necessiten infraestructures i serveis socials en funcionament per l’alta demanda que hi ha per part de la gent gran. Una residència i un punt d’atenció són projectes que augmentaran la qualitat de vida del veïnat i que en molts llocs del territori gaudeixen ja. L’interior rural té les mateixes necessitats i drets que els altres territoris de la Comunitat”, ha explicat Jordi Alcon, qui admet que “la reunió ens ha deixat satisfets per la feina que s’està realitzant i el compromís que hi ha des de Generalitat amb la nostra situació”.