Vistabella i Atzeneta participen en la Setmana Europea del Codi

338
Cartell Setmana del Codi
Cartell Setmana del Codi
PUBLICITAT

De la mà de PenyaLab, Vistabella del Maestrat i Atzeneta del Maestrat acullen diferents activitats amb motiu de la Setmana Europea del Codi. Així, es duran a terme diferents propostes per mostrar què és la programació.

D’aquesta manera en “Iniciació a la programació i la robòtica”, pensada per a xiquetes i xiquets de 3 a 12 anys, es plantejaran 4 racons adaptats a les edats dels participants per programar la Bee-bot, programar per blocs (Scratch), construir amb peces Plus Plus Big o Lego wedo 2.0 o jugar a jocs de taula de pensament lògic-matemàtic. L’activitat es desenvoluparà demà dimarts de 16.30h a 17.30h a Vistabella i el dimecres a la mateixa hora a Atzeneta.

L’altra proposta de Penyalab és crear i programar una Escape Room amb la realitat virtual. Utilitzant CoSpaces, els participants imaginaran i programaran la seua Escape Room. L’activitat va adreçada a xiquetes i xiquets de 6 a 12 anys i joves de 12 a 30 anys. Tindrà lloc el dijous 22 de 16.30h a 17.30h i el divendres 23 d’octubre de 18h a 19h a Vistabella del Maestrat.