Vistabella facilita la conciliació familiar amb l’Escola de Nadal

114
Escola de Nadal de Vistabella del Maestrat 2023
PUBLICITAT

L’Escola de Nadal funcionarà durant les vacances nadalenques, del 26 de desembre al 5 de gener. Xiquets i xiquetes del municipi des dels 3 fins als 12 anys podran participar durant les sessions escolars, on continuaran formant-se mentre juguen i es diverteixen. Amb aquesta opció, el consistori facilita a les famílies de Vistabella del Maestrat una opció per conciliar el temps de vacances amb les tasques i ocupacions adultes.

La Biblioteca Municipal acollirà totes les sessions de 10.30h a 13.30h. Allí es duran a terme activitats i continguts des de jocs cooperatius fins a manualitats, adaptats a les diferents edats que puguen participar. La inscripció a l’Escola de Nadal s’haurà de formalitzar abans del 20 de desembre.

El consistori ha accedit a una ajuda emmarcada en el Pla Corresponsables llançat pel Ministeri d’Igualtat del Govern d’Espanya, amb l’objectiu de proporcionar una eina de conciliació laboral i familiar i continuar disposant d’una opció amb educació de qualitat per a totes les famílies.