Vistabella extrema la precaució davant l’episodi de nevades

434

L’Ajuntament de la localitat ha recomanat als veïns i veïnes no quedar-se als masos

El consistori de Vistabella del Maestrat ha comunicat una sèrie de consells amb l’objectiu d’extremar la precaució davant el temporal dels pròxims dies. La població que roman sota alerta taronja ha recomanat als veïns i veïnes que resideixen en masos que durant l’episodi pernocten en la zona urbana. Així mateix, també s’ha traslladat un missatge d’especial cura als propietaris d’animals, per a que aquests estiguin resguardats als corrals. 

L’Ajuntament, per mitjà del Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat Valenciana ha aconsellat també que totes les persones que necessiten atenció mèdica especial es posen amb contacte amb la institució. D’altra banda, es recomana també no agafar el vehicle; així com no aparcar-lo en els carrers principals de la vila, amb l’objectiu de no dificultar les feines de la màquina llevaneu. Vistabella es prepara també per a una possible situació de incomunicació, per això s’ha informat als veïns per a què comproven les seues comunicacions per si cal informar d’alguna incidència durant un temporal que comença avui. 

L’Ajuntament ha posat a disposició de la ciutadania el seu telèfon: 964 389 007; així com el contacte d’emergències: 112.