Vistabella es consolida com a escenari esportiu de primer nivell amb la MiM i CSP

85
Avituallament al Casal Jove
PUBLICITAT

El millor esport de muntanya ha captat l’atenció en Vistabella del Maestrat aquest cap de setmana. En el municipi s’ha estat treballant durant les últimes setmanes per a rebre als centenars d’esportistes que han participat en les dures proves Penyagolosa Trails MiM i Penyagolosa Trails CSP que s’han corregut aquest passat dissabte. Des de la Universitat Jaume I de Castelló de la Plana fins a Sant Joan de Penyagolosa, Vistabella del Maestrat esdevé un dels punts finals d’aquest desafiament esportiu que posa a prova any rere any als esportistes millor preparats del panorama valencià, nacional i internacional.

Un altre any, el Club de Muntanya de Vistabella ha participat decisivament en el transcurs final de la CSP amb tres avituallaments col·locats en Sant Bertomeu del Boi, en el mateix municipi al Casal Jove i en el Collao. Un total de 70 voluntaris i voluntàries han ajudat en l’organització de la prova.

La MiM i la CSP són dos reclams de primer nivell en tot el panorama esportiu internacional que provoquen milers de visites als municipis per on transcorre el circuit.