Vistabella enalteix aquest cap de setmana a la tòfona

792
PUBLICITAT

L’Ajuntament de Vistabella del Maestrat i la Diputació de Castelló en unió amb l’Associació de Truficultors de la Província de Castelló, TRUFCAS, han organitzat les Jornades de la Tòfona que se celebraran aquest cap de setmana.

Així, el dissabte l’Antiga Presó serà l’epicentre de l’activitat cultural i gastronòmica. A les 18h, TRUFCAS presentarà l’esdeveniment i, seguidament, es formarà una taula redona de truficultors i truficultores sobre el present i futur de la tòfona negra. A les 19.30h tindrà lloc un taller gastronòmic sobre la conservació de la tòfona negra i diverses consideracions bàsiques guiat pel xef Andrés Oliva. Els i les assistents podran degustar vins i tapes des de les 20.30h gràcies a un maridatge de vins de la bodega Vicent Flors amb tapes trufades. La jornada del dissabte acabarà amb una festa de Carnestoltes que es traslladarà al pub ‘Tasca el Forn’.

L’activitat del diumenge serà a l’aire lliure. A les 10h començarà l’eixida per a buscar tòfones amb visita a una plantació amb truficultor i gos i un tast de tòfona. Indicar que les places a aquesta activitat són limitades, per la qual cosa és fonamental la inscripció, de 10 euros per persona, en ‘gegantur@gmail.com’ o telefonant al 655 18 52 91.