Vistabella destina 40.000 euros al foment de l’esport d’aventura

223
Rocòdrom de Vistabella del Maestrat
PUBLICITAT
  • Es construirà una via ferrata, un pont tibetà i un rocòdrom al nucli urbà

L’Ajuntament de Vistabella del Maestrat continua en la seua ferma aposta per fomentar l’esport d’aventura al municipi. Així, 40.000 euros s’estan invertint en la construcció d’una via ferrata, un pont tibetà i un rocòdrom al nucli urbà. El rocòdrom s’instal·larà en els diferents mòduls del frontó municipal i cadascun tindrà nivells diferents de dificultat.

“Vistabella del Maestrat ja és un referent en l’esport de muntanya i d’aventura, però ens volem consolidar amb una oferta més àmplia i plural per a diferents gustos i capacitats dels usuaris. A més, aquests nous atractius estaran al poble i ens permetrà controlar millor l’aforament d’altres espais com Penyagolosa o Sant Joan”, ha explicat Jordi Alcon, alcalde de Vistabella del Maestrat. Amb la inversió també s’homologaran les diferents vies d’escalada disponibles en la zona del Pinet.

L’actuació es finança a partir de les ajudes Leader europees, aconseguides amb l’ajuda del Grup d’Acció Local Castellón Sur 14-20. “Aquesta proposta està en consonància amb la ferma idea d’apostar per noves formes d’oci i esport, amb les que puguem desestacionalitzar el turisme i fer de Vistabella un municipi visitat durant tot l’any”, incideix Alcon.