Vistabella del Maestrat prepara unes jornades dedicades a la micologia

399

Vistabella celebra el cap de setmana del 22 i 23 d’octubre unes jornades micològiques obertes a la participació de tots els aficionats als bolets i fongs. Dissabte a primera hora es realitzarà una eixida al Parc Natural del Penyagolosa per reconèixer aquests exemplars. Els inscrits estaran acompanyats per Maria Antònia Agut, del restaurant Casa Ramon, experta micóloga. En finalitzar la recollida de bolets, s’identificaran per incloure’ls en una exposició.

Per a l’eixida, l’organització recomana portar cistella de vímet, navalla i calcer còmode per a caminar pel bosc, així com roba d’abric i recanvi en cas de previsió de pluja. Per a participar-hi cal realizar una inscripció. Les places están limitades a trenta participants.

A la vesprada, la Cooperativa Biopenyagolosa oferirà una degustació de pinxos variats i un tast de vins del celler de Vicent Flors.

Diumenge 23 al matí s’oferirà una degustació de tapes boletaires i s’inaugurarà el mercat de bolets a càrrec de la Rondalla de Vistabella que estarà obert fins a la vesprada quan es clausuraràn les jornades.