Vistabella del Maestrat organitza la XIII Fira de Tots Sants

355
VISTABELLA
  • La fira tindrà lloc el divendres 1 de novembre i en ella hi haurà demostracions d’oficis antics, mostra de productes, degustacions, exposicions, paradetes, tallers, eixida micològica i música

La Fira de Tots Sants de Vistabella arriba a la tretzena edició i tindrà lloc de l’1 al 3 de novembre. La Fira d’Oficis Antics se celebrarà el dia 1, quan es podran visitar les paradetes i exposicions a partir de les 10 h, hora en què també començaran a tindre lloc les exhibicions d’oficis, tals com el d’apicultor, truficultor, picapedrer, agricultor, pelador de pins, etc. A les 12 hi haurà una ronda de quintos i a les 13 h un bureo amb la Rondalla de Vistabella.

Durant tot el matí es podran adquirir productes en les diferents paradetes d’artesania que hi haurà al recorregut. A més, es podran visitar cases decorades amb utensilis de carnisseria i de cuina, roba antiga, treballs en fusta, llibres antics, etc. Per als més menuts hi haurà passejos en burra.

A la vesprada, a les 16 h, hi haurà una partida de pilota a mà i a les 17 h una visita guiada pel poble amb accés a l’església i a l’ermita de Loreto. La fira conclourà a les 18 h.

El dissabte 2 de novembre a les 9.30 h hi haurà una eixida al camp amb ASMICAS, per a recol·lectar bolets i, posteriorment, es muntarà una exposició amb els exemplars trobats. A la vesprada, a les 16 h, tindrà lloc una taula redona sobre gestió de recursos micològics, amb l’Ajuntament de Mosqueruela, diverses consultories forestals i ASMICAS. Finalment, a les 18 h hi haurà un «Tardeo» amb el grup de rock Enfiels.

Les activitats conclouran el diumenge 3 de novembre, quan a les 11 h se celebrarà un taller de reciclatge i, a les 13 h, una reunió de festes.

La fira està organitzada per l’Ajuntament de Vistabella, amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana, la Diputació de Castelló i el Parc Natural de Penyagolosa.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA