Vistabella del Maestrat licita l’adequació de l’Antic ‘Matadero’

534
Antic escorxador de Vistabella del Maestrat
Antic escorxador de Vistabella del Maestrat
PUBLICITAT
  • L’objectiu és convertir aquest edifici en un espai d’intercanvi cultural

L’Ajuntament de Vistabella del Maestrat, a través d’un procediment obert en la Plataforma de Contractacions de l’Estat, licita la contractació de la rehabilitació energètica i l’adequació de l’Antic ‘Matadero’ com a espai d’intercanvi cultural.

Dins dels treballs a realitzar figuren, per exemple, la creació d’un espai polivalent en el qual realitzar les activitats culturals i recreatives, així com d’un espai de treball nòmada per a facilitar el teletreball de manera ocasional; la construcció de banys adaptats a persones amb diversitat funcional; i la instal·lació d’una rampa accessible a la primera planta per a facilitar l’ús de l’edifici per totes i tots. També es planteja la col·locació de plaques solars en pro de l’eficiència energètica.

Aquelles empreses interessades a presentar les seues ofertes poden fer-ho fins al 14 de novembre a les 15h. Cal indicar que el pressupost base de licitació és de 65.034,88 euros. Així mateix, totes les ofertes han de presentar-se a través de la Plataforma de Contractacions de l’Estat.