Vistabella del Maestrat aposta per la recollida selectiva de residus porta a porta en 2024

75
PUBLICITAT

En Vistabella del Maestrat es continuarà recollint de forma selectiva i porta a porta els diferents residus generats, que permet agilitzar i retallar els temps de processat i tractament de cada fracció de residus. L’Ajuntament de Vistabella del Maestrat ha aprovat en sessió plenària extraordinària, amb un únic vot en contra del Partit Popular, el Pla de Residus del 2024 amb el qual es continua apostant en el mateix full de ruta que fa 5 anys es porta treballant amb excel·lents resultats en la recollida i tractament de deixalles.

Any rere any, el consistori ha estat pujant xicotets percentatges de restes recollides i tractades de les diferents fraccions. Un model de sostenibilitat i superació que per al 2024 s’ha marcat un nou objectiu més elevat de quilograms per a recollir. A poc a poc, Vistabella del Maestrat és capaç de separar millor el fem, en major quantitat i amb els mateixos recursos municipals.

Així, l’aposta decidida per aquesta línia de treball també suposa una major insistència en campanyes i actuacions de conscienciació ambiental de cara al veïnat i visitants. El paper fonamental de separar residus per agilitzar tots els processos posteriors és decisiu en la qüestió ambiental. Aquest model també s’implantarà a Xodos per mitjà dels serveis municipals de Vistabella del Maestrat.