Vistabella celebrarà les festes patronals del 23 al 29 d’agost

892
1-Programa Festes Patronals 2017 Vistabella

-Hi haurà actes per a tots els públics com menjars, concursos, correfoc, vaques, bous embolats, orquestres, discomòbils, etc.

Les festes en honor als patrons Sant Joan de Penyagolosa i Sant Bertomeu arrancaran el dimecres 23 d’agost amb el dia dels xiquets. Hi haurà globotada, castells inflables, bou mecànic i altres atraccions, concurs de guinyot, xocolatada, disfresses infantils, concurs de dibuix, l’actuació de Trobadorets i una nit màgica amb els Dimonis de la Plana.

El dijous 24 serà el dia de Sant Bertomeu i dels socis. Hi haurà una caminada fins a l’ermita, on hi haurà missa i bureo. A la vesprada els actes seguiran amb el concurs de botifarra, vaques, sopar de socis i l’actuació de La Kinky Band.

El divendres 25 i dissabte 26 seran dies de bous, amb vaques, proves de bous i bous embolats. La nit del divendres hi haurà discomòbil i la del dissabte actuarà l’orquestra Alabama. El divendres també hi haurà zumba.

El diumenge 27 hi haurà exhibició de bàsquet, concurs de paelles i disfresses, i Ball Rodat, amb l’actuació del duo Color.

El dilluns 28 serà el dia dels majors, amb replega, missa, dinar per a la gent gran, ball a la carpa, gimcana infantil, l’actuació del Centro Aragonés, Ball Rodat i nit de pop-rock amb The Sigmunds i Dj.

L’últim dia de festes, dimarts 29, dia del patró Sant Joan de Penyagolosa, hi haurà despertà, missa, ball a la carpa, partides de pilota a mà, traca final i l’actuació de l’orquestra Tucán.

Les festes estan organitzades per l’Ajuntament de Vistabella.