Vistabella celebra el foc de Sant Antoni

243
PUBLICITAT

Les celebracions del patró dels animals i la festa del foc hivernal han tornat aquest cap de setmana a Vistabella del Maestrat. La comissió de Festes Vistabella en col·laboració amb l’Ajuntament ha sigut l’encarregada d’organitzar els festejos.

Ahir dissabte, els festejos van començar amb un desdejuni amb dolços i moscatell en el Casal Jove. En acabar, es va anar al monte per a recollir la ‘malea’ i muntar les fogueres. De tornada al poble, es va preparar un esmorzar en el Casal Jove per a totes les persones participants en la recollida de la ‘malea’. Després d’una pausa per a dinar, els majorals van repartir els rotllos de Sant Antoni per les cases del poble en una cercavila amenitzada per la Rondalla de Vistabella. L’esperada encesa de les fogueres va arribar amb la caiguda de la nit. L’encesa va estar acompanyada d’una processó des de l’Ermita de Sant Antoni. Els col·laboradors de la festa van gaudir d’un sopar en el Casal Jove. La jornada va acabar amb música i ball per a tots amb Disconight.

Durant el matí de hui s’han celebrat una missa en honor a Sant Antoni a l’església de l’Assumpció i carreres competitives de diferents edats i de cavalleries.