Vistabella cada vegada més prop de ser Municipi Turístic

145
PUBLICITAT

L’Ajuntament de Vistabella del Maestrat i Turisme Comunitat Valenciana han subscrit un conveni de col·laboració per a ampliar el servei d’atenció turística en la localitat, gràcies a la incorporació de Vistabella del Maestrat en la Xarxa de Tourist Info de la Comunitat Valenciana.

“Estem treballant perquè el turisme es convertisca en un motor econòmic al nostre poble i per a oferir opcions lúdiques, culturals i esportives variades, de qualitat i sostenibles” ha afirmat l’alcalde, Jordi Alcon, qui ha afegit que amb este acord “i la incorporació de la nostra Oficina de Turisme a la xarxa autonòmica, es busca fomentar, ampliar i posar en valor el servei”.

L’Oficina de Turisme de Vistabella disposarà de les bases de dades turístiques de caràcter públic de Turisme Comunitat Valenciana, així com podrà treballar de manera coordinada amb la resta de Tourist Info que formen part de la Xarxa.

“Des de l’Ajuntament ens comprometem a mantindre tant econòmica com materialment la Tourist Info i a afrontar les despeses corrents i de personal necessaris per al seu funcionament” ha ressaltat Alcon. “Este és l’últim pas que ens faltava perquè Vistabella puga sol·licitar ser Municipi Turístic de Singularitat a la Comunitat Valenciana, el que suposarà un avanç important en la promoció del nostre poble i la consecució del turisme com a generador d’oportunitats laborals” ha finalitzat Jordi Alcon.