Vistabella aprova el pressupost més alt de la història: 1.014.519,21 euros

484
PUBLICITAT

L’Ajuntament de Vistabella del Maestrat ha aprovat el seu pressupost més alt de la història: 1.014.519,21 euros per a cobrir les necessitats del veïnat.

Aquesta quantitat ve donada dels impostos i taxes, així com de les ajudes i subvencions captades per l’Ajuntament i que provenen de diferents entitats com la Generalitat Valenciana, la Diputació de Castelló o el Govern d’Espanya. “Hem aprovat un pressupost alt, el més alt per al nostre poble, amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes gràcies a la creació de noves oportunitats laborals i d’oci, així com de la millora de l’entorn del poble” afirma l’alcalde, Jordi Alcon.

Així les coses, l’any vinent està prevista la millora de l’accessibilitat en diversos carrers i la zona del cementeri amb 195.000 euros, es rehabilitarà el Matadero per a fins culturals amb 70.000 euros; es fomentarà el turisme amb la inclusió en el Pla de Governança Turística de la Mancomunitat Penyagolosa (9.000 euros) o amb la creació d’un rocòdrom i una via ferrata (48.116,78 euros) i la consecució d’una una zona de contenidors per a la recollida selectiva de residus sòlids a la urbanització de l’Alforí amb 25.000 euros.

“Tenim previstos diferents projectes per a 2023 com la finalització de les obres i el pla d’explotació de l’Alberg municipal, l’adequació i posada en marxa de l’Oficina de Turisme de la Muralla, la finalització de les obres del Centre de Salut, la millora de l’Escola amb el Pla Edificant, la delegació de les obres del Centre de Dia, acabar els habitatges municipals del carrer Loreto i la instal·lació d’un punt d’acopi i tractament de residus sòlids urbans en l’Ecoparc” indica Alcon.

En definitiva, Vistabella del Maestrat té per davant un 2023 ple de projectes i iniciatives a la recerca de millorar les oportunitats i la qualitat de vida dels veïns i veïnes, així com fomentar el turisme amb la natura i el patrimoni com a protagonistes.