Vistabella aposta per la cuina valenciana

114
PUBLICITAT

La cuina i els productes autòctons de la Comunitat Valenciana han sigut protagonistes en un taller culinari celebrat a Vistabella del Maestrat. Veïns i veïnes del municipi han participat en la campanya Bon Profit llançada per la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) i la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat Valenciana, que té com a objectiu la promoció de productes d’origen 100% valencià així com el ric vocabulari gastronòmic.

Així doncs, es van cuinar receptes diferents de dolç i salat amb pasta fullada i ingredients de cada província valenciana. Ametlles torrades (Tírig, Alt Maestrat); Aspencat (Muro d’Alcoi, el Comtat); i crema de xufa i cacau (Rocafort, Horta Nord) foren els plats treballats. La direcció del taller la va conduir personal del consistori.

Bon Profit compta amb el patrocini de Caixa Popular i la col·laboració de la xarxa AVIVA, a la que es suma l’Ajuntament de Vistabella del Maestrat.