Vistabella anima a participar als veïns en les inversions del 2017

724
Vistabella Participa
PUBLICITAT
– El termini per a la presentació de projectes es tancarà el 16 de setembre
– “Vistabella Participa!” és el nom de la iniciativa

L’Ajuntament de Vistabella del Maestrat acaba d’obrir un procés de participació ciutadana perquè els empadronats majors de 16 anys o propietaris d’una vivenda en el municipi puguen presentar projectes i decidir les inversions que es duran a terme en els pressupostos municipals del 2017. L’objectiu, segons indiquen des del consistori, és donar veu als ciutadans i ciutadanes i acostar-los a la presa de decisions.

La iniciativa consta de dues fases. En la primera, del 16 d’agost al 16 de setembre, veïns i associacions podran presentar els seus projectes culturals, fins a un màxim de 5.000 euros, o projectes d’inversió en obres i infraestructures, amb un límit de 20.000 euros. Ho podran fer a través de la pàgina web on en els formularis que els facilitaran en el consistori. Serà ineludible adjuntar una memòria explicativa i un pressupost aproximat.

La següent fase serà de l’1 al 30 d’octubre. Aleshores, veïns empadronats o propietaris d’un habitatge votaran pels projectes presentats. Els resultats es faran públics en la web municipal i el o els guanyadors seran inclosos en els pressupostos del 2017.