Vistabella ajuda a formar-se a dos estudiants en dret i turisme

234
Estudiant de dret de Vistabella del Maestrat
PUBLICITAT

L’Ajuntament de Vistabella compta entre la seua plantilla de professionals amb dos becaris de la Universitat Jaume I que comencen noves petjades en les seues carreres i trajectòries laborals. Un d’ells, amb estudis de grau universitari en Dret, està treballant i aprenent amb la secretària-intervenció del consistori. Una de les tasques fonamentals per a la gestió i administració tant a curt com a llarg termini del consistori. També s’ocupa de tasques relacionades amb ordenances municipals i assumptes jurídics.

Per un altre costat, l’altra persona ha arribat del grau universitari d’Història i Patrimoni i està duent a terme tasques amb el Tècnic de Turisme. De moment, les assignacions estan dirigides a l’Arxiu Històric local i al desenvolupament i consolidació d’estratègies de promoció turística de Vistabella del Maestrat.

“Estem molt satisfets de comptar amb el treball i la il·lusió d’aquests dos grans professionals. Les primeres oportunitats després d’estudiar són molt importants per al creixement laboral. Per això, els donem la màxima confiança per continuar aportant el seu esforç per Vistabella del Maestrat i millorar el dia a dia del veïnat, que és l’objectiu últim de l’administració local”, ha explicat Jordi Alcon, alcalde de Vistabella del Maestrat.